gyermekfalvedo@gmail.com

+36 20 828 0388

Rendelés

Ha megtetszik egy falvédőm vagy takaróm, kattints az árajánlat menüpontra, vagy írj e-mailt gyermekfalvedo@gmail.com, vagy hívj telefonon 06208280388.

Add meg a méretet, a falvédő vagy takaró nevét - vagy linkjét, és a Te nevedet, címedet és telefonszámodat.

Ha e-mailt írsz, kérlek a írd bele a levélbe, hogy beleegyezel abba, hogy kezeljem az adataidat. (Erre azért van szükség, mert a GDPR -adatkezelési- törvény kéri)

Válaszul küldök egy visszaigazolást, amiben minden részletet megtalálsz a falvédővel vagy takaróval kapcsolatban.

Ezt kérem, hogy igazold vissza.

Jelzem, amikor elkészült a munka és elindul a csomag .

Ha egyéni elképzelés alapján készül a munkadarab, a grafikai munka hosszabb időt vesz igénybe. Hálásan köszönöm, hogy ilyen kedvese, türelmesen vártok egy-egy kuckó elkészülésére. :)

Ha ennél hamarabb szeretnéd átvenni, kérdezz rá, mert lehet, hogy egy tervezés elhúzódik és a helyére tudsz lépni.

Ha nincs konkrét darab, amit kiválasztanál, írj e-mailt vagy hívj telefonon és mondd el, mik az elképzeléseid:

Milyen méretben, színekből és mintával vagy akár milyen "hangulatú" falvédőt / takarót szeretnél.

Megrajzolom és néhány napon belül küldöm a számítógépes grafikát árajánlattal együtt.

A terveket addig kritizálhatod, amíg teljesen olyan nem lesz, amilyet elképzeltél.:))

A honlapon levő témák módosíthatók - a honlapon látható, már megrajzolt motívumokat ingyen kérheted (3 mozzanatig ingyenesen)

A teljesen új téma tervezés díja +10000 Ft egy átlag falvédő árán felül (ebbe 5 további finomított terv fér bele) A "Nekem ÚJAT rajzolj" mappában találsz példákat.

A rendelés visszamondására a megrendelt takaró / falvédő kivitelezésének megkezdéséig van lehetőség.

Ha bizonytalan vagy a színekben, anyagokban, kérj ingyenes anyagmintát!

A megrendelés a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet alapján internetes vásárlásnak minősül.

Fontos tudnod:

Az egyedi megrendelés alapján egyedi igényre készített termékek a fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek. 29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát

a) ………

b) ……

c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

100%-os minőségi garanciát vállalunk a termékekre.

Fizetés

Előlegként általában az ár felét kérem, amikor elkezdem varrni a falvédőt / takarót, de ettől eltérhetünk, ahogy Neked megfelel.

Fizethetsz egy összegben előreutalással.

Utánvétes átvételkor is lehetőség van egy összegben, a küldemény kézhezvételekor fizetni.

Sima csomagként történő feladáskor utalhatod a második részletet a csomag kézhezvétele után is!

Átvétel

GLS futárral (esetenként Posta-Vatera futárrál) küldöm a csomagot - 1 napos időgarancia és értékbiztosítás van az árban.

Sima csomagként 1000 Ft a szállítási díj

Utánvéttel: 1500 Ft-ba kerül .

Személyesen Esztergomban tudod átvenni a kész darabot. Szeretettel várunk:)

Adatvédelmi Nyilatkozat

A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) szerint az alábbi tájékoztatást adjuk.

Adatkezelő és elérhetősége:
Név: Eck Balázsné (Kata)
2018-2020
Minden jog fenntartva!
Székhely: Esztergom
E-mail: gyermekfalvedo@gmail.com
Telefon: +36 20 828 0388
Adószám:68801289-1-1
Tartalomért felelős: Eck Balázsné
Telefon:+36 20 828 0388
E-mail: gyermekfalvedo@gmail.com

A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, tovább nem adjuk.

Általános Felhasználási Feltételek

Kérjük, hogy megrendelése véglegesítése előtt figyelmesen olvassa el a jelen dokumentumot, mert megrendelése véglegesítésével Ön elfogadja a jelen ÁSZF tartalmát!

Szerződő felek kijelentik, hogy a vásárlási szerződés teljesítése során egymással együttműködnek, a szükséges tájékoztatást egymásnak megadják, az esetleges vitás kérdésekben elsősorban békés úton történő megoldást részesítik előnyben.

Ha a jelen Általános Szerződési Feltételekkel, a honlap használatával, az egyes termékekkel, a vásárlás menetével kapcsolatban kérdése merült fel, vagy amennyiben egyedi igényét szeretné velünk megbeszélni, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken!

A megrendelt termék házhoz szállítás díjának fizetésének módja utánvéttel

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni a futár díjával/postaköltséggel együtt. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza vagy elektronikus úton (e-mailben érkezik). Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Előre fizetés

Amennyiben Ön a megrendelés leadásakor előre történő fizetési módot választott, akkor kérjük várja meg tájékoztató levelünket, melyben megküldjük az utaláshoz szükséges adatokat (kedvezményezett neve, bankszámlaszám, közlemény). Előre történő fizetés esetén a megrendelt termékek akkor kerülnek postázásra, ha a teljes vételár vagy annak egyeztetett része a bankszámlánkon megjelenik. A vételár kifizetésének eleget tehet az általunk megadott bankszámla történő átutalással vagy számlánkra történő készpénz befizetéséve. Előre történő fizetés esetén, az utalás megkezdése előtt egyeztetni kell a Szolgáltatóval. Az átutalási költségek minden esetben a Felhasználót terhelik, mely az adott Felhasználó bankszámla szerződésében szereplő konstrukciókank megfelelően alakul.

A megrendelt termék átvehető személyesen. Esztergomban. A pontos elérhetőséget a visszaigazoló tájékoztató tartalmazza - igény felmerülése esetén

Utánvét

Utánvételes fizetés esetén, a kézbesítéskor – a csomag átvételekor – a kézbesítő postásnak/futárnak kell kifizetnie a rendelésének összegét (termék vételár és szállítási költség).

Házhoz szállítás, információk:

Posta-Vatera futár vagy GLS viszi házhoz a csomagjainkat.

Megrendeléseinket a Posta a csomag feladását követő 1-3 munkanapon belül teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-15 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A Posta futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.

GLS futárszolgálat a feladást követő napon kézbesíti a csomagot .

Házhoz szállítás díjszabása:

Szállítási költségek a fizetési mód függvényében változik. Erről a megrendelés visszaigazolásában pontos tájékoztatást adunk.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a csomag újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Elállás joga:

A Vevő a termékcsomag kézhezvételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a 45/2014. Kormányrendelet szabályozása értelmében.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a Vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Elállás esetében a terméket ajánlottan, vagy tértivevényesen kérjük feladni az Eladó székhelyére, lehetőség szerint az értékesítésről kiállított eredeti számlával együtt. Kérjük, hogy a bankszámlaszámát, és a bankszámla tulajdonos nevét, melyre a termék díjának visszautalását kéri, mellékelje szintén a visszaküldött termékhez.

Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.

Ilyen esetek az alábbiak:

– Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ.

– Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra, gyorsan romló élelmiszerek esetén.

– Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.

A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 7 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

Elállás jog gyakorlásának menete:

Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

Visszaküldés címe

2500 Esztergom Földműves utca 4/a

A termék visszaérkezését követő 7 napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra megérkezik a termék vételára.

Minőségi kifogások kezelése, panaszkezelés, ügyfélszolgálat: Minőségi kifogása esetén panaszát kérjük jelezze felénk postai úton, e-mailben vagy telefonon, hogy kicserélhessük a terméket.

Szállítással kapcsolatos, weboldallal kapcsolatos problémái, kérdései esetében is bátran keressen minket.

A bejelentését, ügyfélszolgálati kérdéseit a következő címeken tudja megtenni, feltenni:
Székhely, postacím: Esztergom, Földműves utca 4/a
Telefon: 06 20 828 0388 munkanapokon 9-17:00
E-mail: A fenti ügyfélszolgálati időszakon kívül elektronikus úton a gyermekfalvedo@gmail.com e-mail címen. GARANCIA, SZAVATOSSÁG, JÓTÁLLÁS

Minden termékünkre100% minőségi garanciát vállalunk!

A termékek nem célszerű használatából eredő hibák javítására vagy cserére nem vagyunk kötelezhetőek!

A termékek nem cél szerinti használatából eredő balesetekért önállóan a termék használója polgári jogi és büntetőjogi vonatkozásban is felelős.